hhh
hhh
hhh
jjj
 
30.05.2014.

Dodeljene nagrade na likovnom konkursu

 

Dodeljene su nagrade na nagradnom likovnom konkursu "Droga je baba roga" za decu predskolskog uzrasta iz Predskolske ustanove Bambi na ulicnoj akciji povodom Svetskog dana bez duvanskog dima! 

Dana 30.maja 2014.godine je na setalistu u centru Loznice obelezen je Svetski dan bez duvanskog dima. Organizovana je ulicna akcija sa izlozbom likovnih radova dece predskolskog uzrasta koji su crtali i slikali na temu "Droga je baba roga". Ovi crteži su nastali u okviru nagradnog konkursa koji je raspisala UG “Iskra – Loznica”, u okviru projekta javnog zagovaranja “Zajedno protiv droge - Loznica protiv droge” koji se sprovodi uz podrsku TRAG fondacije. Cilj projekta je donošenje odluke da se kreira LAP za borbu protiv droga.

Deca su kao droge najčešće crtali cigarete, alkohol, po neki špric ili raznobojne tablete. Deca su veoma dobro razlikovali šta je dobro a šta je loše, imali su predstavu šta ne bi trebalo uzimati. Nagrade su bile grupne, drustvene igre, slatkisi i sokici. Sve grupe koje su učestvovale na konkursu su dobile nagrade, a za grupe iz Banje Koviljače i Lesnice došle su vaspitačice koje će im podeliti slatke nagrade.


Galeriju fotografija možete videti ovde>>>