hhh
hhh
hhh
jjj
 
19.06.2014.

Dodeljene nagrade učenicima na likovnom i literarnom konkursu “Droga je zlo današnjice”

 

Svečana izložba i dodela nagrada starijim osnovcima i srednjoškolcima iz Loznice, učesnicima konkursa “Droga je zlo današnjice”, održana je 19. juna u Omladinskom centru u Loznici, u organizaciji udruženja "Iskra-Loznica".

Likovni i literarni konkurs je raspisan u okviru kampanje zagovaranja za Lokalni akcioni plan za borbu protiv droga, koju sprovodi Udruženje ”Iskra-Loznica” uz podršku Traga, kroz program Javno zastupanje u lokalnim zajednicama.

Svi učesnici, ova dva, konkursa bili su pohvaljeni i nagrađeni: dobili su majicu, kačket, bedževe, bukmarkere i nalepnice, sa sloganom kampanje – “Loznica protiv droge”.

Prvu nagradu na likovnom konkursu dobila je Tamara Ranković, za veoma kreativan strip, dve druge nagrade pripale su Mileni Jovanović i Ljubici Marković.

Prvu nagradu na literarnom konkursu dobila je Marija Cvetinović, drugu Anđela Nešić, a treća nagrada pripala je Tamari Pavlović.

Nagrađene učenice dobile su po tablet, majicu i promotivne materijale kampanje.


Ovom prilikom organizovana je i konferenciji za medije na kojoj su govorili gospodin Ljubinko Đokić, pomoćnik gradonačelnika Loznice, koji je resorno zadužen za obrazovanje i mlade i Tanja Glišić, šefica odseka za mlade pri gradskoj upravi Loznice.

Nakon izložbe i čitanja nagrađenih literarnih radova priređen je svečani koktel za sve prisutne.

Program Javno zastupanje u lokalnim zajednicama Trag realizuje u partnerstvu sa Institutom za održive zajednice (ISC), a uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).


Galeriju fotografija možete videti ovde>>>