hhh
hhh
hhh
jjj
 
15.04. 2014.

Sportom protiv droge

 

Turnir u dvoranskim sportovima Sportom protiv droge, održan je 15.aprila u Sportskom centru Lagator u Loznici. Učestvovali su polaznici škole rukometa pri ženskom rukometnom klubu pod vođstvom trenera Velibor Vujića iz Loznice i škole rukometa iz Lipničkog Šora, pod vođstvom Jasmine Gajić. Takođe su učestvovali i polaznici škole fudbala i ekipe svih srednjih skola. Turnir je održan u pravom sportskom duhu, omladinci su bili odlični i igrali su svim srcem, kao da je takmičenje.

Tanja Glišić, koordinator KZM grada Loznica je izjavila za medije da je ova aktivnost održana u okviru javnog zagovaranja za Lokalni akcioni plan za borbu protiv droga u okviru projekta Zajedno protiv droge&Loznica protiv droge koji sprovodi Iskra - Loznica uz podrsku TRAG fondacije.

Podršku u ovom projektu pružio nam je Omladinski centar Loznica.

Zahvaljujemo se rukovodstvu Ustanova za fizičku kulturu Lagator-Loznica na ustupljenom prostoru za ovaj veoma koristan turnir koji ima za cilj zagovaranje za LAP protiv droga, a i svrhu promociju zdravih stilova života mladih. Hvala svim trenerima koji su doveli svoje polaznike škola rukometa i fudbala, sudijama i drugim aktivistima Iskre i Omladinskog centra.

Svi učesnici, a bilo ih je preko 100, su dobili majice različitih boja sa sloganom SPORTOM PROTIV DROGE, kao i nekoliko lopti za igranje ovih sportova, a bilo je obezbedjeno i osveženje za učesnike turnira.

Medijska podrška nije izostala: RTS, TV Lotel, RTV Podrinje, Lozničke Novosti i Drina Radio.


Galeriju fotografija možete videti ovde>>>