hhh
hhh
hhh
jjj
 
08.04. 2014.

Završene radionice za roditelje i decu

 

Radionice za roditelje dece predškolskog uzrasta su održane za 13 vaspitnih grupa Predškolske ustanove Bambi. Radionice za roditelje su imale sličan sadržaj, objašnjeno je šta je do sada radjeno na suzbijanju i prevenciji narkomanije u našem gradu, a onda je izveden vrtlog ideja na temu droga, zatim ko je odgovoran za rešavanje problema dece i mladih.

Složili su se svi da su roditelji najodgovorniji i država sa svojim organima. Bili su veoma korisni susreti i od učesnika je zavisilo kako će teći radionica, veoma nam je koristilo što je većina shvatila da su oni najodgovorniji za rast i razvoj svoje dece ali i za vaspitanje.

Po radionici je bilo od najmanje 3 (Lane) do 27 (Bambi), a ukupno je bilo 149 roditelja. Većinu učesnika su činile žene, a samo 15% muškarci. Radionice su izvedene pored Loznice u glavnom objektu Bambi, Pčelici, Lanetu i Čaroliji, ali i u vrtiću Pinokio u Banji Koviljači i Zvončica u Lešnici.

Zaključak je da su radionice sa roditeljima su bile veoma korisne,roditelji su sa nama sa pažnjom razgovarali, i potrebne su radionice sa roditeljima na ovu ali i druge teme vaspitanja dece. Oni su željni ovakvih sadržaja i sa njima treba nastaviti, preneli smo upravi vrtića.

Sve grupe dece predskolskog uzrasta koji pohađaju celodnevni boravak kao i ona deca poji idu u pripremne grupe, su dobile materijal za crtanje kao i objašnjenje šta treba vaspitač da radi sa decom, a objašnjeno je da je to nagradno takmičenje, do 25. maja da se crteži predaju u Iskru, a nagrade će se dodeliti na akciji 30.maja.

Galeriju fotografija možete videti ovde>>>