hhh
hhh
hhh
jjj
 
...::: Mladi za mlade Loznice :::...
 
 

.
.

Kako izgleda jedan radni dan
JOB SHADOWING

Informativni veb servis za srednjoškolce Mingl pokrenuo je novi program – JOB SHADOWING. Zanima vas kako bi izgledao vas radni dan da ste PR menadžer, direktor banke, profesor, režiser, političar ili predstavnik nekog drugog zanimljivog zanimanja? Proverite iz prve ruke - Job Shadowing je program koji vam omogućava da provedete jedan radni dan sa predstavnikom neke profesije i osetite kako funkcioniše taj poslovni svet.Mingl je pokrenuo ovu akciju u novembru i svako zanimanje meseca biće praćeno i jednim danom provedenim sa nekim predstavnikom mesečnog zanimanja.

Ukoliko želite da provedete jedan dan sa Anicom Milenković, prevodiocem Kancelarije za evropske integracije u Beogradu, dovoljno je da napišete zašto biste voleli da budete prevodilac i pošaljete na mejl karijera@mingl.org do četvrtka 22. januara 2009. godine.

Ukoliko želite da saznate nešto više o nekom zanimanju ili želite da upoznate osobu željene struke, pišite na karijera@mingl.org .Povratak na stranicu Mladi za mlade Loznice...

*****

Ukoliko vam je potreban dodatni savet, možete nas kontaktirati i na mejl                   iskraloz@yahoo.com